Veilig de lessen volgen. Alsof je in de klas zit.

En dat gaat prima.Eén muisklik en je kunt deelnemen. Zo makkelijk gaat dat
Start september 2021 (startgarantie!)

Goed onderwijs zorgt voor tevreden cursisten

Hoge slagingskansen

 

  • Cursusmateriaal in Jip-en-janneke taal
  • Klassikaal onderwijs ondersteund met internet (vanaf 9 maart online)
  • Up-to-date cursusmateriaal (btw staat bij ons op 9%)
  • Begrijpelijke video animaties
  • Erkende docenten
  • Persoonlijke benadering
  • Tevreden cursisten
  • Weinig uitval

%

Ons slagingspercentage

%

LANDELIJK slagingspercentage MBA

Opleidingen worden afgerond met een erkend diploma

praktische opleidingen voor kleinere ondernemers

klanten vertellen over ons

Studie volgen bij Aunikom is leuk. Ik heb inmiddels 3 certificaten en 1 diploma gehaald. Het is kleinschalig, met veel aandacht voor de studenten. Wanneer je niet op tijd op de les bent, krijg je een telefoontje of een berichtje met de vraag of alles goed is. De lesstof is goed te begrijpen en wordt nog verduidelijkt met een powerpoint presentatie die we ook nog een per mail ontvangen. De studie sluit goed aan bij mijn werk, maar ook wanneer je niet bekend bent met boekhouden kun je hier prima de certificaten halen, door de enthousiaste manier van lesgeven van docent Hans.

Roelie

Cursist PDB/MBA

Met veel plezier de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden gevolgd bij Aunikom. Duidelijke uitleg en goede begeleiding, door hun enthousiasme blijf je makkelijker gemotiveerd om het diploma te gaan halen.

Anneke

Cursist PDB

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Richard

Cursist BKB/PDB/MBA

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Therèse

Cursist BKB/PDB/MBA

MBA-diploma in the pocket!
Mijn dank aan Aunikom.nl voor de professionele begeleiding.

Ieka

Cursist PDB/MBA

Met veel motivatie heb ik de opleidingen BKB en PDB gevolgd. Door een heldere tekst en uitleg en de manier waarop de docent lesgeeft heb ik de lessen bij Aunikom met veel plezier gevolgd.

Dennis

Cursist BKB/PDB

Ik heb via Aunikom de Basis cursussen én PDB gevolgd. Dankzij de duidelijke boeken (die Hans zelf heeft geschreven) en de duidelijke uitleg tijdens de lesavonden is het mij gelukt om voor alle 5 de examens in 1 keer te slagen.

Tijdens de lessen merk je dat Hans met plezier voor de klas staat en de moeite neemt om je indien nodig extra uitleg te geven! Doordat de lesavonden plezierig zijn en door de manier waarop je wordt gestimuleerd heb ik besloten om verder te gaan om ook MBA te gaan volgen.

Hans, top! Zoals je je leerlingen stimuleert, uitleg geeft en klaarstoomt voor een examen. En niet te vergeten… je enthousiasme wanneer we weer een examen hebben gehaald!
Tot in september!

NB. Meta heeft inmiddels ook haar MBA diploma op zak.

Meta

Cursist BKB/PDB/MBA

Na veel worsteling met het vak MBA Kostencalculatie bij andere opleiders heeft Hans van Aunikom het spreekwoordelijke lichtje doen branden.

Bedankt!!!

Sigrit

Cursist MBA/PDL

De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) bij Aunikom heeft me in korte tijd de basisinzichten rondom boekhouden geleerd. Het was verrassend om te merken dat zaken zoals credit en debet tijdens de eerste lessen nog wat onwennig waren in gebruik, tijdens de laatste lessen volledig vanzelfsprekend waren geworden. Ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen, want met alleen wat lezen in een boek over boekhouden had ik zeer waarschijnlijk in dezelfde tijd lang niet zoveel geleerd. Doordat de nadruk ook meer lag op inzicht (begrijpen waarom je wat doet) in plaats van kennis (trucje uitvoeren) ben ik ervan overtuigd dat de opgedane kennis veel langer blijft hangen.

Roald

Cursist BKB

Mijn vrouw is inmiddels 9 jaren in Nederland en had in haar thuisland een wiskundige achtergrond. Ze is via haar werk begonnen met de studie Moderne Bedrijfsadministratie en had veel extra ondersteuning nodig omdat ze op accountancy gebied nauwelijks kennis had. Ze is bij Hans gekomen voor deze ondersteuning en Hans heeft haar in zeer korte tijd heel veel kunnen bijbrengen.

Ook het boek van Hans is heel toegankelijk. Veel makkelijker te begrijpen dan het reguliere boek dat ik via de opleiding heb ontvangen. Na een paar sessies met Hans in vrouwlief inmiddels geslaagd voor het examen Moderne Bedrijfsadministratie Niveau 5! Wij bevelen Hans EN zijn boek dan ook van harte aan!

Natalia

Cursist MBA

Hierbij mijn reactie op de lessen die ik bij  Aunikom heb mogen volgen.

Ik vond het erg prettig dat het kleine klassen zijn en er is individueel aandacht. Uitleg in Jip en Janneke taal, dus heel begrijpelijk.

Hans wil er alles aan doen dat je het goed snapt, ook buiten de lessen om.

Ik ben dik tevreden!

Natascha

Cursist PDB

Goede begeleiding van de docenten Hans en Catriona bij de cursis BKB. Ze zijn erg meedenkend en nemen de tijd voor je.

Een aanrader om een cursus bij te volgen.

Samantha

Cursist BKB

Ik ben heel blij met de opleiding en de persoonlijke aandacht. Ik weet zeker dat ik slaag voor PDB.

Natasha

Cursist BKB/PDB

Super begeleiding, leuke persoonlijke benadering en een enthousiaste leraar die duidelijk kan uitleggen.

Ik kan Aunikom aan iedereen aanbevelen!

Wilfred

Cursist MBA

Ik heb hier met plezier de opleiding BKB en BKC gevolgd. Er wordt op een prettige en ongedwongen manier lesgegeven. Hans staat altijd open voor vragen of het geven van extra uitleg.

Dinie

Cursist BKB/BKC

Ik heb erg genoten van de individuele basiscursus boekhouden bij Aunikom. Eerst zag ik er een beetje tegenop omdat ik nogal moeite heb met onthouden, maar door de super goede, rustige uitleg van Hans Dijkink heb ik de stof goed kunnen begrijpen. Elke vraag die ik had heb ik kunnen stellen, en is geduldig beantwoord. Ook het bijbehorende boek wat hij zelf heeft geschreven heeft is heel leesbaar en in begrijpelijke stappen opgebouwd. Met de opdrachten oefen je stap voor stap de stof zodat deze goed beklijft. En wat ik zelf altijd op prijs stel: de mensen achter Aunikom zijn bijzonder aardig!

Madeleine

Cursist BKB

Ik heb vandaag de uitslag gekregen dat ik voor PDB-Financiering ben geslaagd met een 7,8.

Ik ben zooooo blij dat ook deze laatste nu goed is afgerond.

Ik wil jou en Hans heel erg bedanken voor jullie begeleiding en steun en dat ik de laatste lessen weer opnieuw mocht mee doen. Wie weet zien we elkaar nog een keer weer!

Angelina

Cursist PDB

Bij Aunikom in Beilen is het leuk om weer aan de studie te zijn. Ik zou alleen voor BKB gaan, maar was zo overgehaald om door te gaan met PDB kostencalculatie.

Hans geeft duidelijk uitleg en gebruikt herkenbare voorbeelden. Hij doet dit voor  een kleine groep cursisten en heeft voor iedereen een luisterend oor.

Aunikom komt op voor haar cursisten vóór en ná het examen.

Ook na mijn examen kon ik bij Hans terecht om even stoom af te blazen. Na de opleiding  werd zelfs als bonus, door Nienke,  een opfriscursus Excel aangeboden!

Ria

Cursist BKB/PDB

Wist u dat AUNIKOM Opleidingen zeer goed uit de bus is gekomen tijdens een onderzoek van de Associatie bij examenkandidaten? Daar zijn we trots op!

Onze docenten

Hans Dijkink

Hans Dijkink

Docent bij Aunikom

Het is altijd weer prachtig om te zien wanneer je bij cursisten soms letterlijk het muntje ziet vallen.

Naast lesgeven schrijf ik studieboeken. Eerst voor uitgeverij Noordhoff en Educatief. Nu voor deBestSiteStory.nl.

Hierdoor kan ik de ervaringen uit de klas omzetten in de theorie.

Nienke Nieuwenhuis

Nienke Nieuwenhuis

Planner/docent

Lesgeven is één van de zaken die ik met veel plezier doe bij AUNIKOM. Mensen verder helpen, mensen zien groeien, mensen stimuleren te werken aan henzelf vind ik heel belangrijk. Een leven lang leren is de leus! Dit geldt trouwens ook voor mijzelf.

Catriona Plaat

Catriona Plaat

Docent bij Aunikom

Naast mijn werkzaamheden op een administratiekantoor doe ik mijn eigen boekhouden en die van mijn man.

Mijn achtergrond met boekhouden is erg praktijkgericht. Juist daarom vind ik het zo leuk om bij Aunikom deze cursus te mogen geven: ik kom veel enthousiaste en unieke cursisten tegen.

Wilfred Hogeboom

Wilfred Hogeboom

Docent bij Aunikom

Per oktober 2019 ben ik docent bij Aunikom. Naast docent ben ik met veel plezier werkzaam binnen de financiële administratie.

Alle losse financiële feiten aan elkaar leren verbinden en het geheel zien maakt het boekhouden zo interessant.

Mijn enthousiasme over boekhouden breng ik dan ook graag naar de cursisten over.

Freek Reitsema

Freek Reitsema

Docent bij Aunikom

Ik ben Freek Reitsema, ben 62 jaar en woon met Helena in Leek. Onze kinderen en kleinkinderen wonen redelijk in de buurt. Ik ben mijn leven lang al met administratie en boekhouding bezig. Ik heb het klassieke rijtje PDB, MBA en SPD gedaan en later nog een controllersopleiding HOFAM. Ik kan rustig zeggen, dat mijn werk mijn passie is en dan past daarbij, dat ik als een soort ambassadeur mijn kennis, kunde en ervaring  doorgeef aan anderen, zoals met de cursus Praktijk Diploma Boekhouden. Zingen en kerkorgelspelen is een andere passie van me, al zal dit tijdens de lessen niet naar voren komen. Van mij mag je verwachten, dat ik de lessen goed voorbereid en weet waarover ik praat.

Saskia Brouwers

Saskia Brouwers

Docent bij Aunikom

Mijn naam is Saskia Brouwers en sinds 2014 ben ik actief als zelfstandig (fiscaal) adviseur bij ondernemingen en in de overheid/non-profit sector. Naast mijn advieswerkzaamheden ben ik ook actief als docent.

Het mooie aan lesgeven is kennis delen. Waarom zou je alle kennis voor jezelf houden, terwijl je juist met jouw kennis anderen kunt helpen om verder te komen? Het geeft een enorme voldoening als bij een cursist het kwartje valt en diegene tevreden naar huis gaat.

En zoiets als een domme vraag bestaat niet in mijn woordenboek. Stel vooral jouw vragen, want misschien heeft diegene naast jou wel precies dezelfde vraag maar durft deze niet te stellen.

Liesbeth Nieuwenhuizen

Liesbeth Nieuwenhuizen

Docent bij Aunikom

Mijn naam is Liesbeth en ik ben 27 jaar.

Op dit moment ben ik werkzaam als gedragskundige én als zelfstandig ondernemer.
Ik ben bij Aunikom begonnen met een les over communicatie geven. Inmiddels is dit uitgebreid.
In de lessen werk ik graag met praktijkvoorbeelden en interactie met de cursisten, om zo samen te sparren en de lesstof te vertalen naar toepassing ervan.

ALGEMENE INFORMATIE

AUNIKOM Opleidingen

De Hanekampen 28

9411 XM  Beilen

Tel  : 0593 744 077 (altijd bereikbaar)

Mail: info@aunikom.nl

Bij mailen, inspreken of inschrijven

nemen wij dezelfde dag nog contact

met je op.

Algemene voorwaarden

Klachtenprocedure

Privacyverklaring

KvK 66157943

Aan de informatie – vermeld op deze website – kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Belangrijke links: