Moderne Boekhoudopleidingen

In 48 lessen een diploma op HBO-5 niveau
In september 2021 starten de nieuwe opleidingen. Schrijf nu vast in.

Goed onderwijs zorgt voor tevreden cursisten

Hoge slagingskansen

 

  • Cursusmateriaal in Jip-en-janneke taal
  • Klassikaal onderwijs ondersteund met internet
  • Up-to-date cursusmateriaal (btw staat bij ons op 9%)
  • Begrijpelijke video animaties
  • Erkende docenten
  • Persoonlijke benadering
  • Tevreden cursisten
  • Weinig uitval

%

ONS Slagingspercentage MBA

%

LANDELIJK slagingspercentage MBA

Opleidingen worden afgerond met een erkend diploma

praktische opleidingen voor kleinere ondernemers

klanten vertellen over ons

Ik heb zeer genoten van de lessen die plaats vinden in een kleine setting waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen.
Verder kon ik genieten van de grappen en grollen op gezette tijden waardoor er ook tijd was om even te ontspannen tussendoor.
Goede en duidelijke uitleg en anders werd het gewoon nog eens uitgelegd.
Kortom: ik ben erg tevreden over de cursussen die ik heb gevold (PDB en MBA) en waarvoor ik een diploma heb gehaald .

Aukje

Na veel worsteling met het vak MBA Kostencalculatie heeft Hans het spreekwoordelijke lichtje doen branden. Bedankt!!

Sigrit

Super begeleiding, leuke persoonlijke benadering en een enthousiaste leraar die duidelijk kan uitleggen. Ik kan Aunikom aan iedereen aanbevelen!

Wilfred

Met véél motivatie volg ik de opleiding PDB (Praktijk Diploma Boekhouden), door een heldere tekst/uitleg en de manier waarop er les wordt gegeven door de docent wordt bij Aunikom als zeer prettig ervaren.

Dennis

Mijn vrouw is inmiddels 9 jaren in Nederland en had in haar thuisland een wiskundige achtergrond. Ze is via haar werk begonnen met de studie Moderne Bedrijfsadministratie en had veel extra ondersteuning nodig omdat ze op accountancy gebied nauwelijks kennis had. Ze is bij Hans gekomen voor deze ondersteuning en Hans heeft haar in zeer korte tijd heel veel kunnen bijbrengen.

Ook het boek van Hans is heel toegankelijk. Veel makkelijker te begrijpen dan het reguliere boek dat ik via de opleiding heb ontvangen. Na een paar sessies met Hans in vrouwlief inmiddels geslaagd voor het examen Moderne Bedrijfsadministratie Niveau 5! Wij bevelen Hans EN zijn boek dan ook van harte aan!

Natasha

Ik vind de boeken ontzettend goed. Makkelijk te begrijpen! Duidelijk en goed uitgelegd. Hans is een fijne leraar door z’n rustige houding. Er is altijd tijd is voor vragen. Mijn ervaring bij eerdere avondcursussen was dat er weinig tijd was voor extra uitleg. En dat het zo gehaast werd uitgelegd. Bij Hans is dat niet zo. Heel fijn!

Joey

Goede begeleiding van docenten Hans en Catriona bij de cursus BKB. Zijn erg meedenkend en nemen de tijd voor je. Een aanrader om een cursus bij te volgen.

Samantha

Mijn vrouw is heel blij met de opleiding en de persoonlijke aandacht. Ik weet zeker dat ze slaagt voor PDB.

Ruud

Ik vond het erg prettig dat het kleine klassen zijn en er is individueel aandacht. Uitleg in Jip en Janneke taal, dus heel begrijpelijk.

Hans wil er alles aan doen dat je het goed snapt, ook buiten de lessen om.

Ik ben dik tevreden!

Natascha

Bij Aunikom in Beilen is het leuk om weer aan de studie te zijn.

Ik zou alleen voor BKB gaan, maar was zo overgehaald om door te gaan met PDB kostencalculatie.

Hans geeft duidelijk uitleg en gebruikt herkenbare voorbeelden.

Hij doet dit voor  een kleine groep cursisten en heeft voor iedereen een luisterend oor.

Aunikom komt op voor haar cursisten vóór en ná het examen.

Ook na mijn examen kon ik bij Hans terecht om even stoom af te blazen.

Na de opleiding  werd zelfs als bonus, door Nienke,  een opfriscursus Excel aangeboden!

Ria

Ik heb erg genoten van de individuele basiscursus boekhouden bij Aunikom. Eerst zag ik er een beetje tegenop omdat ik nogal moeite heb met onthouden, maar door de super goede, rustige uitleg van Hans Dijkink heb ik de stof goed kunnen begrijpen. Elke vraag die ik had heb ik kunnen stellen, en is geduldig beantwoord. Ook het bijbehorende boek wat hij zelf heeft geschreven heeft is heel leesbaar en in begrijpelijke stappen opgebouwd. Met de opdrachten oefen je stap voor stap de stof zodat deze goed beklijft. En wat ik zelf altijd op prijs stel: de mensen achter Aunikom zijn bijzonder aardig!

Madeleine

Ik heb hier met plezier de opleiding Basiskennis Boekhouden gevolgd en ben daarna Calculatie gaan doen. Er wordt op een prettige en ongedwongen manier les gegeven. 
Hans staat altijd open voor vragen of het geven van extra uitleg.

Dinie

Studie volgen bij Aunikom is leuk. Ik heb inmiddels 3 certificaten en 1 diploma gehaald. Het is kleinschalig, met veel aandacht voor de studenten. Wanneer je niet op tijd op de les bent, krijg je een telefoontje of een berichtje met de vraag of alles goed is. De lesstof is goed te begrijpen en wordt nog verduidelijkt met een powerpoint presentatie die we ook nog een per mail ontvangen. De studie sluit goed aan bij mijn werk, maar ook wanneer je niet bekend bent met boekhouden kun je hier prima de certificaten halen, door de enthousiaste manier van lesgeven van docent Hans.

Roelie

Met veel plezier de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden gevolgd bij Aunikom. Duidelijke uitleg en goede begeleiding, door hun enthousiasme blijf je makkelijker gemotiveerd om het diploma te gaan halen.

Anneke

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Richard

MBA-diploma in the pocket!
Mijn dank aan Aunikom.nl voor de professionele begeleiding.

Ieka

Ik heb via Aunikom de basiscursussen én PDB én MBA gevolgd. Dankzij de duidelijke boeken (die Hans zelf heeft geschreven) en de duidelijke uitleg tijdens de lesavonden is het mij gelukt om voor alle 5 de examens in 1 keer te slagen.

Tijdens de lessen merk je dat Hans met plezier voor de klas staat en de moeite neemt om je indien nodig extra uitleg te geven! De lesavonden zijn plezierig en door de manier waarop je wordt gestimuleerd heb ik besloten om verder te gaan om ook MBA te gaan volgen. Inmiddels heb ik alle diploma’s behaald.

Hans, top! Zoals je je leerlingen stimuleert, uitleg geeft en klaarstoomt voor een examen. En niet te vergeten… je enthousiasme wanneer we weer een examen hebben gehaald!
Tot in september!

Meta

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Therèse

Wist u dat AUNIKOM Opleidingen zeer goed uit de bus is gekomen tijdens een onderzoek van de Associatie bij examenkandidaten? Daar zijn we trots op!

Onze docenten

Hans Dijkink

Hans Dijkink

Docent bij Aunikom

Het is altijd weer prachtig om te zien wanneer je bij cursisten soms letterlijk het muntje ziet vallen.

Naast lesgeven schrijf ik studieboeken. Eerst voor uitgeverij Noordhoff en Educatief. Nu voor deBestSiteStory.nl.

Hierdoor kan ik de ervaringen uit de klas omzetten in de theorie.

Nienke Nieuwenhuis

Nienke Nieuwenhuis

Planner/docent

Lesgeven is één van de zaken die ik met veel plezier doe bij AUNIKOM. Mensen verder helpen, mensen zien groeien, mensen stimuleren te werken aan henzelf vind ik heel belangrijk. Een leven lang leren is de leus! Dit geldt trouwens ook voor mijzelf.

Catriona Plaat

Catriona Plaat

Docent bij Aunikom

Naast mijn werkzaamheden op een administratiekantoor doe ik mijn eigen boekhouden en die van mijn man.

Mijn achtergrond met boekhouden is erg praktijkgericht. Juist daarom vind ik het zo leuk om bij Aunikom deze cursus te mogen geven: ik kom veel enthousiaste en unieke cursisten tegen.

CRKBO erkend

CRKBO erkend

AUNIKOM Opleidingen en natuurlijk ook onze docenten zijn door het CRKBO erkend.

ALGEMENE INFORMATIE

AUNIKOM Opleidingen

De Hanekampen 28

9411 XM  Beilen

Tel  : 0593 744 077 (altijd bereikbaar)

Mail: info@aunikom.nl

Bij mailen, inspreken of inschrijven

nemen wij dezelfde dag nog contact

met je op.

Algemene voorwaarden

Klachtenprocedure

Privacyverklaring

KvK 66157943

Aan de informatie – vermeld op deze website – kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Belangrijke links: