Onze docenten zijn erkend, enthousiast en gemotiveerd

Reserveer nu vast een plaats voor mei 2023

Onze docenten vinden lesgeven leuk en dat merk je!

Hans Dijkink   † 24 - 1 - 2022

Hans Dijkink † 24 - 1 - 2022

Docent/auteur

Het is altijd weer prachtig om te zien wanneer je bij cursisten soms bijna letterlijk het muntje ziet vallen.

Naast lesgeven schrijf ik studieboeken. Eerst voor uitgeverij Noordhoff en Educatief. Nu voor deBestSiteStory.nl.

Hierdoor kan ik de ervaringen uit de klas omzetten in de theorie

Nienke Nieuwenhuis

Nienke Nieuwenhuis

Planner/docent

In 1996 hebben Hans en ik AUNIKOM opgericht. Met als doel mensen beter te laten worden dan dat ze zijn.
Plannen en organiseren, zorgen dat alle cursisten het goed hebben, motiveren, klantencontacten, het verzorgen en onderhouden van het lesmateriaal is een aantal van mijn taken bij AUNIKOM. Ik doe het graag en met veel plezier. Omgaan met mensen doe ik graag, dus ik zit hier op mijn plek.

Mensen verder helpen, mensen zien groeien, mensen stimuleren te werken aan henzelf vind ik heel belangrijk.
Een leven lang leren is de leus!

Saskia Brouwers

Saskia Brouwers

Docent

Mijn naam is Saskia Brouwers en sinds 2014 ben ik actief als zelfstandig (fiscaal) adviseur bij ondernemingen en in de overheid/non-profit sector. Naast mijn advieswerkzaamheden ben ik ook actief als docent.

Het mooie aan lesgeven is kennis delen. Waarom zou je alle kennis voor jezelf houden, terwijl je juist met jouw kennis anderen kunt helpen om verder te komen? Het geeft een enorme voldoening als bij een cursist het kwartje valt en diegene tevreden naar huis gaat.

En zoiets als een domme vraag bestaat niet in mijn woordenboek. Stel vooral jouw vragen, want misschien heeft diegene naast jou wel precies dezelfde vraag maar durft deze niet te stellen.

Liesbeth Nieuwenhuizen

Liesbeth Nieuwenhuizen

Docent

Mijn naam is Liesbeth en ik ben 29 jaar.

Op dit moment ben ik werkzaam als gedragskundige én als zelfstandig ondernemer.
Ik ben bij Aunikom begonnen met een les over communicatie geven. Inmiddels is dit uitgebreid.
In de lessen werk ik graag met praktijkvoorbeelden en interactie met de cursisten, om zo samen te sparren en de lesstof te vertalen naar toepassing ervan.

Freek Reitsema

Freek Reitsema

Docent

Ik ben Freek Reitsema. Ik ben mijn leven lang al met administratie en boekhouding bezig. Ik heb het klassieke rijtje PDB, MBA en SPD gedaan en later nog een controllersopleiding HOFAM.

Ik kan rustig zeggen, dat mijn werk mijn passie is. Ik zie mijzelf als een soort ambassadeur Ik geef kennis, kunde en ervaring  door aan anderen. Van mij mag je verwachten, dat ik de lessen goed voorbereid en weet waarover ik praat.

Joke Buring-Mulders

Joke Buring-Mulders

Docent

Mijn naam is Joke Buring-Mulders en ik ben werkzaam in het bedrijfsleven, waar ik verantwoordelijk ben voor de financiële administratie en personeelszaken. Het mooie aan de financiën is dat je inzicht wordt vergroot in het bedrijf waar je werkt. Na je opleiding kan je met alle financials meepraten tot aan de registeraccount aan toe. Naast mijn leuke - maar drukke - baan ben ik ook actief als docent.

Aunikom – in de persoon van Hans, liet mij ervaren dat leren op het financiële vlak leuk, leerzaam en ontspannen tegelijk kan zijn. Een eyeopener die ik ook graag aan mijn cursisten wil meegeven. Samen ben je in staat om mooie hoogten te bereiken. Je kunt veel meer dan je denkt!

Pauline Bouma

Pauline Bouma

Docent

Ik ben Pauline Bouma. Sinds 2006 ben ik eigenaar van een administratiekantoor. Een belangrijk onderdeel van mijn werk is kennisoverdracht en advies naar klanten, zowel boekhoudkundig, fiscaal als op het gebied van lonen en daarom is docent zijn een mooie aanvulling op mijn werkzaamheden. Door de ruime praktijkervaring kan ik cursisten ook goed helpen om het totale financiële plaatje te leren zien.

Het doorgeven van ons vak is een ontzettend leuke uitdaging. Het geeft veel voldoening om ons mooie vak over te dragen op de cursisten en te zien dat zij hier enthousiast mee aan de slag gaan.

Catriona Plaat

Catriona Plaat

Docent

Naast mijn werkzaamheden op een administratiekantoor doe ik mijn eigen boekhouden en die van mijn man.

Mijn achtergrond met boekhouden is erg praktijkgericht. Juist daarom vind ik het zo leuk om bij Aunikom deze cursus te mogen geven: ik kom veel enthousiaste en unieke cursisten tegen.

Wilfred Hogeboom

Wilfred Hogeboom

Docent

Per oktober 2019 ben ik docent bij Aunikom. Naast docent ben ik met veel plezier werkzaam binnen de financiële administratie.

Alle losse financiële feiten aan elkaar leren verbinden en het geheel zien maakt het boekhouden zo interessant.

Mijn enthousiasme over boekhouden breng ik dan ook graag naar de cursisten over.

Wil je je inschrijven, informatie inwinnen of geheel vrijblijvend een docent spreken?

Neem dan contact op!

Contactformulier

Je wilt

Welke soort opleiding?

Kies hier je boekhoudopleiding

Je kunt ons natuurlijk ook even bellen:

0593 744 077