Hans Dijkink

Hans Dijkink

Docent, auteur

Voordat ik ging lesgeven werkte ik als administrateur en controller bij enkele ondernemingen. Het was boeiend werk alleen gaf het me niet de voldoening die ik zocht.

Een aantal jaren terug ben ik gaan lesgeven aan volwassenen. Direct contact met mensen. Mensen die iets willen bereiken en bereid zijn hier iets voor over te hebben. Iedere keer wanneer een cursist dan ook zijn diploma bereikt, heb ook ik het gevoel te zijn geslaagd.

Lesgeven bij Aunikom is voor mij ideaal omdat de cursisten centraal staan en de lesstof en lesomstandigheden ideaal zijn.

Naast lesgeven schrijf ik studieboeken. Eerst voor uitgeverij Noordhoff en Educatief. Nu voor deBestSiteStory.nl.

Hierdoor kan ik de ervaringen uit de klas omzetten in de theorie.

Hans Dijkink

 

 

Nienke Nieuwenhuis

Nienke Nieuwenhuis

Docent, aanspreekpunt Aunikom

Sinds 1996 heb ik een eigen bedrijf dat diverse opleidingen geeft. Het grootste deel betreft boekhoudopleidingen (van MBO 3 niveau tot HBO ad).

Lesgeven is één van de zaken die ik met veel plezier doe bij AUNIKOM. Mensen verder helpen, mensen zien groeien, mensen stimuleren te werken aan henzelf vind ik heel belangrijk. Een leven lang leren is de leus! Dit geldt trouwens ook voor mijzelf.

Daarnaast ben ik binnen AUNIKOM aanspreekpunt voor cursisten. Geen lijntjes, maar rechtstreeks contact.

Graag heet ik je welkom om een betere versie van jezelf te worden.

Nienke Nieuwenhuis

Catriona Fox

Catriona Fox

Docent Aunikom

Mijn naam is Catriona Fox, en sinds afgelopen jaar geef ik de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) bij Aunikom.

Mijn achtergrond met boekhouden is erg praktijkgericht, en is dan ook begonnen met het doen van de boekhouding van mijn man, die als ZZP’er werkt. Juist daarom vind ik het zo leuk om bij Aunikom deze cursus te mogen geven: ik kom veel enthousiaste en unieke cursisten tegen, die net zoals ik in het begin, om welke reden dan ook, besloten hebben dat ze hun kennis op het gebied van boekhouding en bedrijfsadministratie willen gaan vergroten.

En daar mag ik ze bij helpen!

Wilfred Hogeboom

Wilfred Hogeboom

Docent

 

Per oktober 2019 ben ik docent bij Aunikom. Naast docent ben ik met veel plezier werkzaam binnen de financiële administratie. 

Alle losse financiële feiten aan elkaar leren verbinden en het geheel zien maakt het boekhouden zo interessant. 

Mijn enthousiasme over boekhouden breng ik dan ook graag naar de cursisten over.

 

Freek Reitsema

Freek Reitsema

Docent

Ik ben Freek Reitsema, ben 62 jaar en woon met Helena in Leek. Onze kinderen en kleinkinderen wonen redelijk in de buurt. Ik ben mijn leven lang al met administratie en boekhouding bezig. Ik heb het klassieke rijtje PDB, MBA en SPD gedaan en later nog een controllersopleiding HOFAM. Ik kan rustig zeggen, dat mijn werk mijn passie is en dan past daarbij, dat ik als een soort ambassadeur mijn kennis, kunde en ervaring  doorgeef aan anderen, zoals met de cursus Praktijk Diploma Boekhouden. Zingen en kerkorgelspelen is een andere passie van me, al zal dit tijdens de lessen niet naar voren komen. Van mij mag je verwachten, dat ik de lessen goed voorbereid en weet waarover ik praat.

Saskia Brouwers

Saskia Brouwers

Docent

Mijn naam is Saskia Brouwers en sinds 2014 ben ik actief als zelfstandig (fiscaal) adviseur bij ondernemingen en in de overheid/non-profit sector. Naast mijn advieswerkzaamheden ben ik ook actief als docent.

Het mooie aan lesgeven is kennis delen. Waarom zou je alle kennis voor jezelf houden, terwijl je juist met jouw kennis anderen kunt helpen om verder te komen? Het geeft een enorme voldoening als bij een cursist het kwartje valt en diegene tevreden naar huis gaat.

En zoiets als een domme vraag bestaat niet in mijn woordenboek. Stel vooral jouw vragen, want misschien heeft diegene naast jou wel precies dezelfde vraag maar durft deze niet te stellen.

ALGEMENE INFORMATIE

AUNIKOM Opleidingen

De Hanekampen 28

9411 XM  Beilen

Tel  : 0593 744 077 (altijd bereikbaar)

Mail: info@aunikom.nl

Bij mailen, inspreken of inschrijven

nemen wij dezelfde dag nog contact

met je op.

Algemene voorwaarden

Klachtenprocedure

KvK 66157943

Je wilt een docent spreken

Inschrijven

Contact

Je hebt een vraag

 

Aan de informatie - vermeld op deze website - kunnen geen rechten worden ontleend.

Belangrijke links: