KLANTEN EN HUN ERVARINGEN

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Richard
Cursist BKB/PDB/MBA

Zomer 2019 heb ik Aunikom opleidingen online via Google gevonden. De eerste kennismaking met Hans was een persoonlijk gesprek wat eigenlijk direct goed voelde. Ik had geen administratieve vooropleiding en twijfelde een beetje of ik de studie MBA wel aan zou kunnen. Hans wist me te overtuigen en dus heb ik me ingeschreven.
September 2019 begonnen met de opleiding MBA bij Hans en Nienke. Begrijpelijke lesstof en vooral de T-tjes uitleg werkte voor mij erg goed. Helaas tijdens module 2 in 2020 kwamen we in lockdown en kregen we online les. Op zich goed geregeld maar ik zelf haalde daar toch niet de interactie uit die je in een “normale” les hebt. Gelukkig toen er weer wat mocht konden we met een gesplitste klas om en om naar de fysieke les. Het was voor iedereen even zoeken in Corona tijd maar met de middelen die er waren konden de lessen wel altijd doorgaan.
Nu met een beetje vertraging (kinderen met thuisschool en studeren gaan niet zo lekker samen) dan toch het diploma gehaald. Fijn dat Hans mij destijds overhaalde toch gewoon MBA te gaan doen.
Hans en Nienke, bedankt voor jullie tijd, uitleg en hulp.
Inge

Cursist MBA

Mijn naam is Jenneke en heb de opleiding MBA afgerond bij Aunikom.

Omdat ik een complete 180° ommezwaai wilde maken in mijn carrière, ben ik begonnen met de opleiding PDB bij een andere opleider. Ik heb dit gehaald maar miste de kennis, duidelijke uitleg en praktijkvoorbeelden bij de leraar en lesstof. Wel wilde ik het vervolg MBA doen, maar ergens anders. Zo kwam ik bij Aunikom, een opleider die groot is het noorden. Precies wat ik zocht!

Bij het aanmelden gelijk persoonlijk contact met Nienke, dat erg fijn voelde.

De eerste les was gelijk duidelijk dat dit precies was wat ik zocht: wekelijks persoonlijk les met iemand (Hans) die duidelijk uitleg kan geven en net zolang doorgaat tot je het snapt; en een lolletje tijdens de les is ook mogelijk.

Na 2 modules in een keer te hebben gehaald heb ik gesolliciteerd op een baan als administratief medewerker/controller bij een leuk bedrijf. Tijdens mijn sollicitatiegesprekken bij dit bedrijf werd mij goed duidelijk gemaakt dat ze kennis in het bedrijf wilde halen en mijn opleiding hier helemaal op aansloot. Het gaf niks dat ik nog maar halverwege was en een starter. Zij wilden mijn kennis en ik volgde precies de goede opleiding, ervaring kon ik wel bij hun opdoen. Ik ben aangenomen bij dit bedrijf. Heb het reuze naar mijn zin en kan heel veel leren.

Inmiddels heb ik ook de derde module met een voldoende afgerond. Ook hiervoor gaat veel credit naar Hans die mij voor de toets 2x een extra vragenuurtje gunde. Om vervolgens samen met zijn vrouw Nienke net zo blij te zijn dat ik de toets behaald heb.

Jenneke

Cursist MBA

Ik heb de opleiding praktijkdiploma boekhouden bij Aunikom gevolgd.

Het lesmateriaal is duidelijke en eenvoudig, door de gedreven uitleg van Hans wordt het een hele leuke opleiding om te doen.

Aunikom is echt een aanrader om een opleiding bij te volgen! Bedankt!

Michel

Cursist PDB

Eind januari 2020 ben ik begonnen met mijn opleiding PDL, omdat ik deze nodig was voor mijn nieuwe functie als medewerker bij de salarisadministratie.

Ik heb gekozen voor Aunikom omdat zij klassikale lessen aanbieden en het opleidingscentrum en het goed bereikbaar is. 

Helaas moesten wij al vrij vlot over op online les vanwege de Corona.

Dit vond ik best wel lastig omdat onze internet verbinding niet echt stabiel was en hierdoor wel eens wat van de lesstof niet mee kreeg.

Gelukkig werkte de docente heel goed mee en kan je met vragen altijd bij haar terecht. 

De lessen worden goed gegeven en het sluit goed aan bij de examenopdrachten van de Associatie.

Het heeft voor mij iets langer geduurd door de Corona, maar ik heb mijn diploma gehaald.

Mede dankzij de goede zorgen en aandacht van de docenten.

 Nienke, Liesbeth, Saskia en Wilfred bedankt voor de begeleiding.

Monique

Cursist PDL

In januari 2019 begonnen met de opleiding MBA. De lessen heb ik door de enthousiaste opleider Hans met veel plezier gevolgd. Alle examens dan ook in een keer gehaald! Ik kan iedereen Aunikom aanraden. Hans en Nienke ontzettend bedankt!

Janita

Cursist MBA

Met veel plezier de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden gevolgd bij Aunikom. Duidelijke uitleg en goede begeleiding, door hun enthousiasme blijf je makkelijker gemotiveerd om het diploma te gaan halen.

Anneke

Cursist PDB

Na veel worsteling bij andere opleiders met het vak MBA Kostencalculatie heeft Hans van Aunikom het spreekwoordelijke lichtje doen branden.

Bedankt!!!

Sigrit

Cursist MBA-Kostencalculatie & PDL

Goede ervaring met Aunikom.

Als cursist voel je je meteen op je gemak bij de mensen van Aunikom door de persoonlijke aandacht en de korte lijntjes.

Het lesmateriaal (wat door Hans zelf is geschreven) is heel duidelijk. Waarbij de theorie nog eens extra wordt verduidelijkt met schematische weergaven en goede praktijkvoorbeelden.

Tijdens de (kleinschalige) lessen is er meer dan voldoende tijd en aandacht voor de individuele cursist.

De lessen worden gegeven met goede kennis van zaken. De gedrevenheid en het enthousiasme van de docent werken motiverend en maken de lessen nooit saai!

Uiteraard vergt het van de cursist de nodige zelfdiscipline om thuis actief met de lesstof aan de gang te gaan. Maar Hans is immer bereid om te investeren in extra tijd en aandacht wanneer dat nodig is. Een diploma ligt daarna zeker binnen handbereik!

Ik kan Aunikom daarom van harte aanbevelen.

Jannie

Cursist PDB 2020

Uit de nieuwsbrief van de Associatie voor examinering:

Een nieuw blog van Anneke Rozema. Ik omschrijf mezelf als een vrouw die zoekt naar uitdagingen en hier volledig voor gaat. Iemand die niet opgeeft, maar zich focust op haar doel en dat uiteindelijk ook haalt. Ik ben Anneke Rozema, 49 jaar en moeder van drie kinderen. Mijn recente nieuwe uitdaging: na 12,5 jaar gewerkt te hebben bij een familiebedrijf, heb ik kortgeleden een belangrijke stap gemaakt met een nieuwe baan als #Financieel/ #Salarisadministrateur bij Veka Shipyard Lemmer B.V. Door de leeftijd en de kinderen die uit huis vliegen, ga je anders denken en zeg je tegen jezelf: “als ik het nu niet doe, dan komt het er niet meer van.” Ik had behoefte om nieuwe dingen te leren, en dat is ook de reden dat ik de studie Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) bij AUNIKOM Opleidingen opgepakt heb. Een studie die je binnen elk bedrijf in de praktijk kunt brengen omdat hij veelzijdig is. Per januari 2021 start ik met Vakopleiding Payroll Services (VPS ®) omdat ik het afgelopen jaar heb ontdekt dat ik van leren heel erg blij word. Het geeft een stuk voldoening en kennis vergaren is nooit verkeerd. Voor een ieder die nog aan het studeren is: ga ervoor en ga niet bij de pakken neerzitten als het even niet lukt. Mijn motto: als je echt wat wilt, lukt het uiteindelijk. Ga ervoor!

Anneke

Cursist PDL 2020

Innovatief Onderwijs met Persoonlijke Begeleiding

De opleiding MBA gevolgd bij Aunikom, op de praktijkgericht en prettig verwoord door docent Hans. Door zijn eigen geschreven boeken is het modulair in begrijpelijke taal geschreven.

In een prettige ambiance werd de wekelijkse lesstof besproken, een hoge mate van zelfdiscipline is nodig maar met veel ondersteuning van zowel Hans als Nienke. Zij zijn er als opleider voor mij in geslaagd om kennis te vergaren op een leuke, gemoedelijke maar bovenal professionele manier.

In coronatijd werd er een digitale leeromgeving gecreëerd die prettig te volgen was. Na het volgen van de deelmodules sluit de examenstof van de Associatie hierop prima aan.

Ik kan het iedereen aanraden, volg een opleiding bij Aunikom; je wordt er wijzer van!

Joke

Cursist MBA 2020

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Therèse

Cursist BKB/PDB/MBA

MBA-diploma in the pocket!
Mijn dank aan Aunikom.nl voor de professionele begeleiding.

Ieka

Cursist PDB/MBA

Met veel motivatie heb ik de opleidingen BKB en PDB gevolgd. Door een heldere tekst en uitleg en de manier waarop de docent lesgeeft heb ik de lessen bij Aunikom met veel plezier gevolgd.

Dennis

Cursist BKB/PDB

Ik heb via Aunikom de Basis cursussen én PDB gevolgd. Dankzij de duidelijke boeken (die Hans zelf heeft geschreven) en de duidelijke uitleg tijdens de lesavonden is het mij gelukt om voor alle 5 de examens in 1 keer te slagen.

Tijdens de lessen merk je dat Hans met plezier voor de klas staat en de moeite neemt om je indien nodig extra uitleg te geven! Doordat de lesavonden plezierig zijn en door de manier waarop je wordt gestimuleerd heb ik besloten om verder te gaan om ook MBA te gaan volgen.

Hans, top! Zoals je je leerlingen stimuleert, uitleg geeft en klaarstoomt voor een examen. En niet te vergeten… je enthousiasme wanneer we weer een examen hebben gehaald!
Tot in september!

N.B. Meta heeft inmiddels ook haar MBA diploma op zak.

Meta

Cursist BKB/PDB/MBA

De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) bij Aunikom heeft me in korte tijd de basisinzichten rondom boekhouden geleerd. Het was verrassend om te merken dat zaken zoals credit en debet tijdens de eerste lessen nog wat onwennig waren in gebruik, tijdens de laatste lessen volledig vanzelfsprekend waren geworden. Ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen, want met alleen wat lezen in een boek over boekhouden had ik zeer waarschijnlijk in dezelfde tijd lang niet zoveel geleerd. Doordat de nadruk ook meer lag op inzicht (begrijpen waarom je wat doet) in plaats van kennis (trucje uitvoeren) ben ik ervan overtuigd dat de opgedane kennis veel langer blijft hangen.

Roald

Cursist BKB

Mijn vrouw is inmiddels 9 jaren in Nederland en had in haar thuisland een wiskundige achtergrond. Ze is via haar werk begonnen met de studie Moderne Bedrijfsadministratie en had veel extra ondersteuning nodig omdat ze op accountancy gebied nauwelijks kennis had. Ze is bij Hans gekomen voor deze ondersteuning en Hans heeft haar in zeer korte tijd heel veel kunnen bijbrengen.

Ook het boek van Hans is heel toegankelijk. Veel makkelijker te begrijpen dan het reguliere boek dat ik via de opleiding heb ontvangen. Na een paar sessies met Hans is vrouwlief inmiddels geslaagd voor het examen Moderne Bedrijfsadministratie Niveau 5! Wij bevelen Hans EN zijn boek dan ook van harte aan!

Natalia

Cursist MBA

Hierbij mijn reactie op de lessen die ik bij  Aunikom heb mogen volgen.

Ik vond het erg prettig dat het kleine klassen zijn en er is individueel aandacht. Uitleg in Jip en Janneke taal, dus heel begrijpelijk.

Hans wil er alles aan doen dat je het goed snapt, ook buiten de lessen om.

Ik ben dik tevreden!

Natascha

Cursist PDB

Goede begeleiding van de docenten Hans en Catriona bij de cursis BKB. Ze zijn erg meedenkend en nemen de tijd voor je.

Een aanrader om een cursus bij te volgen.

Samantha

Cursist BKB

Ik ben heel blij met de opleiding en de persoonlijke aandacht. Ik weet zeker dat ik slaag voor PDB.

Natasha

Cursist BKB/PDB

Super begeleiding, leuke persoonlijke benadering en een enthousiaste leraar die duidelijk kan uitleggen.

Ik kan Aunikom aan iedereen aanbevelen!

Wilfred

Cursist MBA

Ik heb hier met plezier de opleiding BKB en BKC gevolgd. Er wordt op een prettige en ongedwongen manier lesgegeven. Hans staat altijd open voor vragen of het geven van extra uitleg.

Dinie

Cursist BKB/BKC

Ik heb erg genoten van de individuele basiscursus boekhouden bij Aunikom. Eerst zag ik er een beetje tegenop omdat ik nogal moeite heb met onthouden, maar door de super goede, rustige uitleg van Hans Dijkink heb ik de stof goed kunnen begrijpen. Elke vraag die ik had heb ik kunnen stellen, en is geduldig beantwoord. Ook het bijbehorende boek wat hij zelf heeft geschreven heeft is heel leesbaar en in begrijpelijke stappen opgebouwd. Met de opdrachten oefen je stap voor stap de stof zodat deze goed beklijft. En wat ik zelf altijd op prijs stel: de mensen achter Aunikom zijn bijzonder aardig!

Madeleine

Cursist BKB

Ik heb vandaag de uitslag gekregen dat ik voor PDB-Financiering ben geslaagd met een 7,8.

Ik ben zooooo blij dat ook deze laatste nu goed is afgerond.

Ik wil jou en Hans heel erg bedanken voor jullie begeleiding en steun en dat ik de laatste lessen weer opnieuw mocht mee doen. Wie weet zien we elkaar nog een keer weer!

Angelina

Cursist PDB

Bij Aunikom in Beilen is het leuk om weer aan de studie te zijn. Ik zou alleen voor BKB gaan, maar was zo overgehaald om door te gaan met PDB kostencalculatie.

Hans geeft duidelijk uitleg en gebruikt herkenbare voorbeelden. Hij doet dit voor  een kleine groep cursisten en heeft voor iedereen een luisterend oor.

Aunikom komt op voor haar cursisten vóór en ná het examen.

Ook na mijn examen kon ik bij Hans terecht om even stoom af te blazen. Na de opleiding  werd zelfs als bonus, door Nienke,  een opfriscursus Excel aangeboden!

Ria

Cursist BKB/PDB

Een beller is sneller: 

0593 744 077

ALGEMENE INFORMATIE

AUNIKOM Opleidingen

De Hanekampen 28

9411 XM  Beilen

Tel  : 0593 744 077 (altijd bereikbaar)

Mail: info@aunikom.nl

Bij mailen, inspreken of inschrijven

nemen wij dezelfde dag nog contact

met je op.

Algemene voorwaarden

Klachtenprocedure

Privacyverklaring

KvK 66157943

Aan de informatie – vermeld op deze website – kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Belangrijke links: