Reacties van onze klanten

We zijn er zeer trots op dat AUNIKOM opleidingen tijdens een onderzoek van de Associatie voor examinering goed uit de bus is gekomen. Het onderzoek betrof examenkandidaten omtrent de mate van tevredenheid over de lesstof ten opzichte van het examen.

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Therèse

Cursist BKB/PDB/MBA

MBA-diploma in the pocket!
Mijn dank aan Aunikom.nl voor de professionele begeleiding.

Ieka

Cursist PDB/MBA

Met veel motivatie heb ik de opleidingen BKB en PDB gevolgd. Door een heldere tekst en uitleg en de manier waarop de docent lesgeeft heb ik de lessen bij Aunikom met veel plezier gevolgd.

Dennis

Cursist BKB/PDB

Ik heb via Aunikom de Basis cursussen én PDB gevolgd. Dankzij de duidelijke boeken (die Hans zelf heeft geschreven) en de duidelijke uitleg tijdens de lesavonden is het mij gelukt om voor alle 5 de examens in 1 keer te slagen.

Tijdens de lessen merk je dat Hans met plezier voor de klas staat en de moeite neemt om je indien nodig extra uitleg te geven! Doordat de lesavonden plezierig zijn en door de manier waarop je wordt gestimuleerd heb ik besloten om verder te gaan om ook MBA te gaan volgen.

Hans, top! Zoals je je leerlingen stimuleert, uitleg geeft en klaarstoomt voor een examen. En niet te vergeten… je enthousiasme wanneer we weer een examen hebben gehaald!
Tot in september!

NB. Meta heeft inmiddels ook haar MBA diploma op zak.

Meta

Cursist BKB/PDB/MBA

Na veel worsteling met het vak MBA Kostencalculatie bij andere opleiders heeft Hans van Aunikom het spreekwoordelijke lichtje doen branden.

Bedankt!!!

Sigrit

Cursist MBA/PDL

De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) bij Aunikom heeft me in korte tijd de basisinzichten rondom boekhouden geleerd. Het was verrassend om te merken dat zaken zoals credit en debet tijdens de eerste lessen nog wat onwennig waren in gebruik, tijdens de laatste lessen volledig vanzelfsprekend waren geworden. Ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen, want met alleen wat lezen in een boek over boekhouden had ik zeer waarschijnlijk in dezelfde tijd lang niet zoveel geleerd. Doordat de nadruk ook meer lag op inzicht (begrijpen waarom je wat doet) in plaats van kennis (trucje uitvoeren) ben ik ervan overtuigd dat de opgedane kennis veel langer blijft hangen.

Roald

Cursist BKB

Mijn vrouw is inmiddels 9 jaren in Nederland en had in haar thuisland een wiskundige achtergrond. Ze is via haar werk begonnen met de studie Moderne Bedrijfsadministratie en had veel extra ondersteuning nodig omdat ze op accountancy gebied nauwelijks kennis had. Ze is bij Hans gekomen voor deze ondersteuning en Hans heeft haar in zeer korte tijd heel veel kunnen bijbrengen.

Ook het boek van Hans is heel toegankelijk. Veel makkelijker te begrijpen dan het reguliere boek dat ik via de opleiding heb ontvangen. Na een paar sessies met Hans is vrouwlief inmiddels geslaagd voor het examen Moderne Bedrijfsadministratie Niveau 5! Wij bevelen Hans EN zijn boek dan ook van harte aan!

Natalia

Cursist MBA

Hierbij mijn reactie op de lessen die ik bij  Aunikom heb mogen volgen.

Ik vond het erg prettig dat het kleine klassen zijn en er is individueel aandacht. Uitleg in Jip en Janneke taal, dus heel begrijpelijk.

Hans wil er alles aan doen dat je het goed snapt, ook buiten de lessen om.

Ik ben dik tevreden!

Natascha

Cursist PDB

Goede begeleiding van de docenten Hans en Catriona bij de cursis BKB. Ze zijn erg meedenkend en nemen de tijd voor je.

Een aanrader om een cursus bij te volgen.

Samantha

Cursist BKB

Ik ben heel blij met de opleiding en de persoonlijke aandacht. Ik weet zeker dat ik slaag voor PDB.

Natasha

Cursist BKB/PDB

Super begeleiding, leuke persoonlijke benadering en een enthousiaste leraar die duidelijk kan uitleggen.

Ik kan Aunikom aan iedereen aanbevelen!

Wilfred

Cursist MBA

Ik heb hier met plezier de opleiding BKB en BKC gevolgd. Er wordt op een prettige en ongedwongen manier lesgegeven. Hans staat altijd open voor vragen of het geven van extra uitleg.

Dinie

Cursist BKB/BKC

Ik heb erg genoten van de individuele basiscursus boekhouden bij Aunikom. Eerst zag ik er een beetje tegenop omdat ik nogal moeite heb met onthouden, maar door de super goede, rustige uitleg van Hans Dijkink heb ik de stof goed kunnen begrijpen. Elke vraag die ik had heb ik kunnen stellen, en is geduldig beantwoord. Ook het bijbehorende boek wat hij zelf heeft geschreven heeft is heel leesbaar en in begrijpelijke stappen opgebouwd. Met de opdrachten oefen je stap voor stap de stof zodat deze goed beklijft. En wat ik zelf altijd op prijs stel: de mensen achter Aunikom zijn bijzonder aardig!

Madeleine

Cursist BKB

Ik heb vandaag de uitslag gekregen dat ik voor PDB-Financiering ben geslaagd met een 7,8.

Ik ben zooooo blij dat ook deze laatste nu goed is afgerond.

Ik wil jou en Hans heel erg bedanken voor jullie begeleiding en steun en dat ik de laatste lessen weer opnieuw mocht mee doen. Wie weet zien we elkaar nog een keer weer!

Angelina

Cursist PDB

Bij Aunikom in Beilen is het leuk om weer aan de studie te zijn. Ik zou alleen voor BKB gaan, maar was zo overgehaald om door te gaan met PDB kostencalculatie.

Hans geeft duidelijk uitleg en gebruikt herkenbare voorbeelden. Hij doet dit voor  een kleine groep cursisten en heeft voor iedereen een luisterend oor.

Aunikom komt op voor haar cursisten vóór en ná het examen.

Ook na mijn examen kon ik bij Hans terecht om even stoom af te blazen. Na de opleiding  werd zelfs als bonus, door Nienke,  een opfriscursus Excel aangeboden!

Ria

Cursist BKB/PDB