Reacties van onze cursisten

Het Urker Zalmhuys

Cursisten BKB

Afgelopen tijd hebben onze medewerkers de cursus Basiskennis Boekhouden gedaan bij AUNIKOM. Vanaf het eerste moment was het contact goed en alle mogelijkheden bespreekbaar.

Onze cursisten vonden de persoonlijke aandacht in een kleine groep erg fijn. Ook top dat het bij ons op locatie kon!

De cursisten hebben het als zeer leerzaam ervaren mede omdat onze bedrijfseigen onderwerpen ook goed aan bod kwamen.

Kortom: een goede keus gemaakt met AUNIKOM.

 

Christel

Cursist PDL

De PDL-opleiding loonadministratie via AUNIKOM gevolgd. Leuke lessen met fijne leraren. Klasikaal maar ook online te volgen.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de wetten en regels en krijgt een fijne begeleiding waarbij je duidelijke antwoorden krijgt op al je vragen.

X

Cursist X

 

Richard

Cursist BKB/PDB/MBA

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Raymond

Cursist BKB

Afgelopen jaar heb ik de opleiding BKB gevolgd bij Aunikom. De lessen worden duidelijk gegeven en er is veel ruimte voor vragen en begeleiding.

Deze opleiding heeft mij veel duidelijkheid gebracht in onze eigen boekhouding. Veel dank aan Freek en Nienke hiervoor.

Joshua

Cursist Maatwerkopleiding BKB

Ik wil jullie bedanken voor de cursus die ik bij jullie heb mogen volgen.

De manier waarop er les werd gegeven was zeer plezierig en laagdrempelig omdat jullie op mensen ingestelde mensen zijn.

Regelmatig werd er tijdens de lessen tactisch gevraagd of het allemaal te volgen was. En wanneer dat niet het geval was, werd het opnieuw rustig uitgelegd. Bedankt voor jullie geduld hierin en voor het overdragen van alle kennis.

Jullie zijn aan te bevelen!

Manon

Cursist MBA

Ik ben in 2019 begonnen bij Aunikom met de opleiding MBA om mijn kennisniveau te vergroten en mijn doorgroei mogelijkheden bij mijn werkgever groter te maken. 

Hans is een zeer gedreven leraar. Door zijn grote passie voor het vak en jarenlange ervaring weet hij de stof goed over te brengen. Snap je het niet linksom dan proberen we het rechtsom. Net zo lang tot je het snapt. Al moet het nachtwerk worden.

De live lessen waren voor mij altijd een gezellige samenkomst waar je met gelijkgestemden en Hans goed kon sparren over de stof. Tijdelijk door corona zijn de lessen online gegaan en dit is goed opgepakt door Hans en Nienke. Eerst via skype, later via teams. Maar er gaat niets boven live face-to-face lessen.

Module 2 door privé omstandigheden na 2 examens niet gehaald. Na een privé bezoekje bij Hans en Nienke thuis in de tuin besloten dat ik de module nog een keer over zou doen met extra aandacht voor bepaalde onderdelen.

En nu dan uiteindelijk mijn hele MBA diploma binnen. 

Bedankt voor de persoonlijke aandacht.

Meta

Cursist PDL Loonheffingen

Ik ben/was blij verrast.

Ik zag wel een beetje op tegen het online les krijgen maar het voelde alsof je in een klaslokaal zat. Ik denk dat dat ook te maken heeft met het feit dat de groep niet zo groot was. Bij een andere opleider zaten we met ongeveer 20/25 personen in de les via een heel lastig online lesprogramma waarvan ik al niet eens meer de naam weet en met een ontzettende saaie docent.

Met zo’n grote groep voel je je ook niet echt uitgedaagd om gerichte vragen te stellen en bij docent Saskia had ik dat zeker wel. Die voelde dat zelfs ook haarfijn aan (“ik hoor een zucht, Meta”). Ik heb Saskia dan ook echt als een hele fijne docent ervaren.

Het feit dat alles zo snel geregeld kon worden en de medewerking van mijn nieuwe werkgever maakt het voor mij extra plezierig.

2020 was voor mij een gek jaar, niet alleen vanwege dat stomme virus (hoewel ik de stilte en de rust een verademing vond), maar ik kwam zonder werk te zitten en werd met een vertrekpremie de wijde wereld ingeworpen. Allemaal niet leuk, maar uiteindelijk komt alles weer op z’n pootjes terecht 🙂

Ik ga jullie van harte aanbevelen.

Tryntsje

Cursist PDL

Het diploma salarisadministratie moest er nog komen nu ik sinds kort werkzaam ben als salarisadministrateur. Op aanraden van collega’s kwam ik bij de opleiding PDL uit. Dan zoek je nog een goede opleider. De ervaringen van voorgaande cursisten en de snelle en duidelijke antwoorden van Nienke gaf wel doorslag bij mij.

Nu ik de hele opleiding afgerond heb kan ik ook echt zeggen dat er geen woord aan gelogen is van alle ervaringen. Het is echt persoonlijk en veel ruimte voor vragen als je er niet uit komt. Met name Saskia wil ik bedanken voor de fijne lessen Loonheffingen en Arbeidsrecht. Door je heldere uitleg heb ik de examens goed kunnen behalen!

Ook het zelf inplannen van de examens heb ik als prettig ervaren. Je houdt daardoor zelf de regie. Dat werkte voor mij erg prettig doordat het leren op mijn eigen tempo en tijden kon.

Mocht ik in de toekomst nog verder willen opleiden op financieel gebied dan weet ik Aunikom te vinden.
Ik kan Aunikom dan ook echt aanbevelen aan iedereen. Veel Succes! 

Hendrike

Cursist PDB

In januari 2021 ben ik begonnen met PDB bij Aunikom. Vanaf het eerste moment dat ik contact met Nienke had, voelde het goed. Korte lijnen, snel antwoord en geen poespas er omheen.

Toen ik met de eerste module begon moest dat online. Dit had zeker niet mijn voorkeur, ik had juist voor Aunikom gekozen omdat het klassikaal is. Maar goed, corona regels bedenken ze natuurlijk niet zelf dus ik moest er maar het beste van maken via Teams. Dit is me 100% meegevallen. Het kan niet op tegen les in de klas wat mij betreft, maar dan alleen omdat daar de sfeer gewoon anders is. Maar de lessen gingen prima online en als er technisch eens iets bleef hangen of er iemand uit het scherm viel, dan konden we er ook nog om lachen! En als ik eens iets niet begreep, dan nam Hans ook de moeite om later in de week via Teams het nog eens een op een uit te leggen.

Zeker vond ik het nog leuker worden toen we weer naar Beilen mochten. Je leert je medecursisten dan beter kennen en je hoort veel ervaringsverhalen waar je dan ook weer wat uit kunt halen voor je eigen werk.

Ik vond de lessen klassikaal nog duidelijker en er komen dan natuurlijk toch meer vragen, dus dan begrijp je de stof ook sneller.

Ik heb meteen na elke module examen gedaan in Assen. En alle drie in 1x gehaald.

15 december had ik mn laatste les en voor de Kerst heb ik het helemaal afgesloten en het diploma te halen.

Wat me echt heel goed bevallen is aan Hans en Nienke, is dat ze altijd voor je klaar staan. Vragen via mail of telefoon, ze zoeken het voor je uit.

En Hans heeft een prettige manier van lesgeven.

Tuurlijk dacht ik nu tijdens mn huiswerk ook wel eens, “waar ben ik aan begonnen”, maar je doet het nu echt voor jezelf en alle medecursisten zijn ook gemotiveerd. Elke module kunnen er weer nieuwe mensen instromen, de klas is geen drie modules hetzelfde.

Nu dus het diploma op zak en kan ik de kennis in de praktijk gaan gebruiken!

Ineke

Cursist PDL

Mijn keuze voor Aunikom maakte ik in eerste instantie vanwege de klassikale lessen in de regio waar ik woon.
Daarnaast hoorde ik van anderen dat zij er goede ervaringen hadden.
Door de pandemie moesten de lessen helaas digitaal gegeven worden. Dat werd goed opgepakt en het resultaat is dat ik voor alle 3 de examens in 1 keer ben geslaagd. De begeleiding is goed en persoonlijk, door de kleine groepen. Indien nodig kan je extra ondersteuning krijgen.
Ik prefereer wel nog steeds klassikaal les, want concentreren op een digitale les valt niet mee. Hopelijk kan dit gauw weer!

Ate

Cursist PDB-Bedrijfsadministratie

Afgelopen half jaar heb ik deze module gevolgd en gehaald. De opleiding via Teams was goed te volgen en de lesstof werd goed uitgelegd door Hans. Ook werd er extra tijd gemaakt om vragen te beantwoorden buiten de les om als het nodig was. Top.

Ik kan iedereen die een boekhoudkundige opleiding wil volgen, Aunikom van harte aanbevelen. Nogmaals dank. 

Michel

Cursist PDB

Ik heb de opleiding praktijkdiploma boekhouden bij Aunikom gevolgd. Het lesmateriaal is duidelijke en eenvoudig, door de gedreven uitleg van Hans wordt het een hele leuke opleiding om te doen.

Aunikom is echt een aanrader om een opleiding bij te volgen! Bedankt!

Monique

Cursist PDL

Eind januari 2020 ben ik begonnen met mijn opleiding PDL, omdat ik deze nodig was voor mijn nieuwe functie als medewerker bij de salarisadministratie. Ik heb gekozen voor Aunikom omdat zij klassikale lessen aanbieden en het opleidingscentrum en het goed bereikbaar is. Helaas moesten wij al vrij vlot over op online les vanwege de Corona. Dit vond ik best wel lastig omdat onze internet verbinding niet echt stabiel was en hierdoor wel eens wat van de lesstof niet mee kreeg.

Gelukkig werkte de docente heel goed mee en kan je met vragen altijd bij haar terecht. De lessen worden goed gegeven en het sluit goed aan bij de examenopdrachten van de Associatie.

Het heeft voor mij iets langer geduurd door de Corona, maar ik heb mijn diploma gehaald.

Mede dankzij de goede zorgen en aandacht van de docenten.

Nienke, Liesbeth, Saskia en Wilfred bedankt voor de begeleiding.

Jenneke

Cursist MBA

Mijn naam is Jenneke en heb de opleiding MBA afgerond bij Aunikom.

Bij het aanmelden gelijk persoonlijk contact met Nienke, dat erg fijn voelde.

De eerste les was gelijk duidelijk dat dit precies was wat ik zocht: wekelijks persoonlijk les met iemand (Hans) die duidelijk uitleg kan geven en net zolang doorgaat tot je het snapt; en een lolletje tijdens de les is ook mogelijk.

Na 2 modules in een keer te hebben gehaald heb ik gesolliciteerd op een baan als administratief medewerker/controller bij een leuk bedrijf. Tijdens mijn sollicitatiegesprekken bij dit bedrijf werd mij goed duidelijk gemaakt dat ze kennis in het bedrijf wilde halen en mijn opleiding hier helemaal op aansloot. Het gaf niks dat ik nog maar halverwege was en een starter. Zij wilden mijn kennis en ik volgde precies de goede opleiding, ervaring kon ik wel bij hun opdoen. Ik ben aangenomen bij dit bedrijf. Heb het reuze naar mijn zin en kan heel veel leren.

Inmiddels heb ik ook de derde module met een voldoende afgerond. Ook hiervoor gaat veel credit naar Hans die mij voor de toets 2x een extra vragenuurtje gunde. Om vervolgens samen met zijn vrouw Nienke net zo blij te zijn dat ik de toets behaald heb.

Jannie

Cursist PDB 2020

Goede ervaring met Aunikom.

Als cursist voel je je meteen op je gemak bij de mensen van Aunikom door de persoonlijke aandacht en de korte lijntjes.

Het lesmateriaal (wat door Hans zelf is geschreven) is heel duidelijk. Waarbij de theorie nog eens extra wordt verduidelijkt met schematische weergaven en goede praktijkvoorbeelden.

Tijdens de (kleinschalige) lessen is er meer dan voldoende tijd en aandacht voor de individuele cursist.

De lessen worden gegeven met goede kennis van zaken. De gedrevenheid en het enthousiasme van de docent werken motiverend en maken de lessen nooit saai!

Uiteraard vergt het van de cursist de nodige zelfdiscipline om thuis actief met de lesstof aan de gang te gaan. Maar Hans is immer bereid om te investeren in extra tijd en aandacht wanneer dat nodig is. Een diploma ligt daarna zeker binnen handbereik!

Ik kan Aunikom daarom van harte aanbevelen.

Anneke

Cursist PDL 2020

Uit de nieuwsbrief van de Associatie voor examinering:

Een nieuw blog van Anneke Rozema. Ik omschrijf mezelf als een vrouw die zoekt naar uitdagingen en hier volledig voor gaat. Iemand die niet opgeeft, maar zich focust op haar doel en dat uiteindelijk ook haalt. Ik ben Anneke Rozema, 49 jaar en moeder van drie kinderen. Mijn recente nieuwe uitdaging: na 12,5 jaar gewerkt te hebben bij een familiebedrijf, heb ik kortgeleden een belangrijke stap gemaakt met een nieuwe baan als #Financieel#Salarisadministrateur bij Veka Shipyard Lemmer B.V. Door de leeftijd en de kinderen die uit huis vliegen, ga je anders denken en zeg je tegen jezelf: “als ik het nu niet doe, dan komt het er niet meer van.” Ik had behoefte om nieuwe dingen te leren, en dat is ook de reden dat ik de studie Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) bij AUNIKOM Opleidingen opgepakt heb. Een studie die je binnen elk bedrijf in de praktijk kunt brengen omdat hij veelzijdig is. Per januari 2021 start ik met Vakopleiding Payroll Services (VPS ®) omdat ik het afgelopen jaar heb ontdekt dat ik van leren heel erg blij word. Het geeft een stuk voldoening en kennis vergaren is nooit verkeerd. Voor een ieder die nog aan het studeren is: ga ervoor en ga niet bij de pakken neerzitten als het even niet lukt. Mijn motto: als je echt wat wilt, lukt het uiteindelijk. Ga ervoor!

Joke

Cursist MBA 2020

Innovatief Onderwijs met Persoonlijke Begeleiding

De opleiding MBA gevolgd bij Aunikom, op de praktijkgericht en prettig verwoord door docent Hans. Door zijn eigen geschreven boeken is het modulair in begrijpelijke taal geschreven.

In een prettige ambiance werd de wekelijkse lesstof besproken, een hoge mate van zelfdiscipline is nodig maar met veel ondersteuning van zowel Hans als Nienke. Zij zijn er als opleider voor mij in geslaagd om kennis te vergaren op een leuke, gemoedelijke maar bovenal professionele manier.

In coronatijd werd er een digitale leeromgeving gecreëerd die prettig te volgen was. Na het volgen van de deelmodules sluit de examenstof van de Associatie hierop prima aan.

Ik kan het iedereen aanraden, volg een opleiding bij Aunikom; je wordt er wijzer van!

Inge

Cursist MBA

Zomer 2019 heb ik Aunikom opleidingen online via Google gevonden. De eerste kennismaking met Hans was een persoonlijk gesprek wat eigenlijk direct goed voelde. Ik had geen administratieve vooropleiding en twijfelde een beetje of ik de studie MBA wel aan zou kunnen. Hans wist me te overtuigen en dus heb ik me ingeschreven.
September 2019 begonnen met de opleiding MBA bij Hans en Nienke. Begrijpelijke lesstof en vooral de T-tjes uitleg werkte voor mij erg goed. Helaas tijdens module 2 in 2020 kwamen we in lockdown en kregen we online les. Op zich goed geregeld maar ik zelf haalde daar toch niet de interactie uit die je in een “normale” les hebt. Gelukkig toen er weer wat mocht konden we met een gesplitste klas om en om naar de fysieke les. Het was voor iedereen even zoeken in Corona tijd maar met de middelen die er waren konden de lessen wel altijd doorgaan.
Nu met een beetje vertraging (kinderen met thuisschool en studeren gaan niet zo lekker samen) dan toch het diploma gehaald. Fijn dat Hans mij destijds overhaalde toch gewoon MBA te gaan doen.
Hans en Nienke, bedankt voor jullie tijd, uitleg en hulp.

Therèse

Cursist BKB/PDB/MBA

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Dennis

Cursist BKB/PDB

Met veel motivatie heb ik de opleidingen BKB en PDB gevolgd. Door een heldere tekst en uitleg en de manier waarop de docent lesgeeft heb ik de lessen bij Aunikom met veel plezier gevolgd.

Ieka

Cursist PDB/MBA

MBA-diploma in the pocket!
Mijn dank aan Aunikom.nl voor de professionele begeleiding.

Meta

Cursist BKB/PDB/MBA

Ik heb via Aunikom de Basis cursussen én PDB gevolgd. Dankzij de duidelijke boeken (die Hans zelf heeft geschreven) en de duidelijke uitleg tijdens de lesavonden is het mij gelukt om voor alle 5 de examens in 1 keer te slagen.

Tijdens de lessen merk je dat Hans met plezier voor de klas staat en de moeite neemt om je indien nodig extra uitleg te geven! Doordat de lesavonden plezierig zijn en door de manier waarop je wordt gestimuleerd heb ik besloten om verder te gaan om ook MBA te gaan volgen.

Hans, top! Zoals je je leerlingen stimuleert, uitleg geeft en klaarstoomt voor een examen. En niet te vergeten… je enthousiasme wanneer we weer een examen hebben gehaald!
Tot in september!

N.B. Meta heeft inmiddels ook haar MBA diploma op zak.

Roald

Cursist BKB

De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) bij Aunikom heeft me in korte tijd de basisinzichten rondom boekhouden geleerd. Het was verrassend om te merken dat zaken zoals credit en debet tijdens de eerste lessen nog wat onwennig waren in gebruik, tijdens de laatste lessen volledig vanzelfsprekend waren geworden. Ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen, want met alleen wat lezen in een boek over boekhouden had ik zeer waarschijnlijk in dezelfde tijd lang niet zoveel geleerd. Doordat de nadruk ook meer lag op inzicht (begrijpen waarom je wat doet) in plaats van kennis (trucje uitvoeren) ben ik ervan overtuigd dat de opgedane kennis veel langer blijft hangen.

Madeleine

Cursist BKB

Ik heb erg genoten van de individuele basiscursus boekhouden bij Aunikom. Eerst zag ik er een beetje tegenop omdat ik nogal moeite heb met onthouden, maar door de super goede, rustige uitleg van Hans Dijkink heb ik de stof goed kunnen begrijpen. Elke vraag die ik had heb ik kunnen stellen, en is geduldig beantwoord. Ook het bijbehorende boek wat hij zelf heeft geschreven heeft is heel leesbaar en in begrijpelijke stappen opgebouwd. Met de opdrachten oefen je stap voor stap de stof zodat deze goed beklijft. En wat ik zelf altijd op prijs stel: de mensen achter Aunikom zijn bijzonder aardig!

Natalia

Cursist MBA

Mijn vrouw is inmiddels 9 jaren in Nederland en had in haar thuisland een wiskundige achtergrond. Ze is via haar werk begonnen met de studie Moderne Bedrijfsadministratie en had veel extra ondersteuning nodig omdat ze op accountancy gebied nauwelijks kennis had. Ze is bij Hans gekomen voor deze ondersteuning en Hans heeft haar in zeer korte tijd heel veel kunnen bijbrengen.

Ook het boek van Hans is heel toegankelijk. Veel makkelijker te begrijpen dan het reguliere boek dat ik via de opleiding heb ontvangen. Na een paar sessies met Hans is vrouwlief inmiddels geslaagd voor het examen Moderne Bedrijfsadministratie Niveau 5! Wij bevelen Hans EN zijn boek dan ook van harte aan!

Natascha

Cursist PDB

Hierbij mijn reactie op de lessen die ik bij  Aunikom heb mogen volgen.

Ik vond het erg prettig dat het kleine klassen zijn en er is individueel aandacht. Uitleg in Jip en Janneke taal, dus heel begrijpelijk.

Hans wil er alles aan doen dat je het goed snapt, ook buiten de lessen om.

Ik ben dik tevreden!

Samantha

Cursist BKB

Goede begeleiding van de docenten Hans en Catriona bij de cursus BKB. Ze zijn erg meedenkend en nemen de tijd voor je.

Een aanrader om een cursus bij te volgen.

Marion

Cursist PDB/MBA

Afgelopen periode (2021/2022) heb ik mijn opleidingen gevolgd bij Aunikom in Beilen. Deze periode heb ik als zeer prettig ervaren. Je voelt je welkom en de lesstof is goed te volgen.

Natasha

Cursist BKB/PDB

Ik ben heel blij met de opleiding en de persoonlijke aandacht. Ik weet zeker dat ik slaag voor PDB.

Wilfred

Cursist MBA

Super begeleiding, leuke persoonlijke benadering en een enthousiaste leraar die duidelijk kan uitleggen.

Ik kan Aunikom aan iedereen aanbevelen!

Dinie

Cursist BKB/BKC

Ik heb hier met plezier de opleiding BKB en BKC gevolgd. Er wordt op een prettige en ongedwongen manier lesgegeven. Hans staat altijd open voor vragen of het geven van extra uitleg.

Ria

Cursist BKB/PDB

Bij Aunikom in Beilen is het leuk om weer aan de studie te zijn. Ik zou alleen voor BKB gaan, maar was zo overgehaald om door te gaan met PDB kostencalculatie.

Hans geeft duidelijk uitleg en gebruikt herkenbare voorbeelden. Hij doet dit voor  een kleine groep cursisten en heeft voor iedereen een luisterend oor.

Aunikom komt op voor haar cursisten vóór en ná het examen.

Ook na mijn examen kon ik bij Hans terecht om even stoom af te blazen. Na de opleiding  werd zelfs als bonus, door Nienke,  een opfriscursus Excel aangeboden!

Angelina

Cursist PDB

Ik heb vandaag de uitslag gekregen dat ik voor PDB-Financiering ben geslaagd met een 7,8.

Ik ben zooooo blij dat ook deze laatste nu goed is afgerond.

Ik wil jou en Hans heel erg bedanken voor jullie begeleiding en steun en dat ik de laatste lessen weer opnieuw mocht mee doen. Wie weet zien we elkaar nog een keer weer!

Miranda

Cursist MBA

Ik ben in 2021 gestart met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie.

Dit is mij zeer goed bevallen door de kleine groepen en het persoonlijke contact met de docent.

Iedere docent van elke module was bereid om buiten de lessen om, extra vragen te beantwoorden als je vast liep. Ook vind ik de lesboeken heel fijn geschreven en goed te begrijpen. Ik zou Aunikom zeker aanraden.

Galina

Cursist PDB/MBA

Op zoek naar een geschikte opleiding voor mezelf, kwam ik terecht bij AUNIKOM.
Vanaf de eerste minuut dat ik met Nienke en Hans sprak, wist ik dat dit de juiste school voor mij was. Het cursusmateriaal is geschreven in een taal die iedereen kan begrijpen, en alle vragen worden grondig beantwoord.

In AUNIKOM kreeg ik niet alleen een opleiding, maar maakte ik ook nieuwe vrienden. En aan het eind van mijn studie kreeg ik een nieuwe baan aangeboden in mijn vakgebied.

Nienke is als een moeder, ze zorgt voor haar cursisten en probeert ook na afloop van de cursus contact te houden.

Mijn advies aan degenen die een school zoeken waar elke cursist een individuele benadering heeft, waar je antwoord krijgt op al je vragen en waar een prettige, vriendelijke sfeer heerst, dan is AUNIKOM iets voor jou.

Ik wil mijn dank uitspreken aan AUNIKOM en persoonlijk aan Nienke.

Ralph

Cursist PDL

Ik heb bij Aunikom de opleiding PDL gedaan. Deze opleiding was zowel online als op de locatie in Beilen goed te volgen.

Door de kleine groepen was er genoeg aandacht voor je.

Doordat elke blok zijn eigen docent had heb je altijd een kundige docent.

Herna

Cursist MBA

In september 2021 ben ik begonnen met de opleiding MBA. Ik heb deze cursus als zeer prettig ervaren.
Ik ben ook blij dat ik deze opleiding bij Aunikom heb gevolgd, vooral door de klassikale lessen. Dit heeft mij zeker geholpen om alles goed te begrijpen. Ik ging altijd met plezier naar de lessen.
Ik raad Aunikom zeker aan! Inmiddels heb ik mijn diploma MBA gehaald.

Ik wil Nienke en de leraren dan ook bedanken voor het fijne contact.